Vanliga frågor

Vad kostar det?

Vi har över 130 olika föremål att välja bland, och priserna varierar mellan 69 och 549 kr. Allt ingår i priset som står på föremålen; färg, bränning och tiden i studion. Nedan följer några prisexempel på saker ni kan välja:
Bägare: 230 kr
Enhörningsmugg: 295 kr
Tekanna: 425 kr
Frukostskål: 230 kr
Stor skål 38 cm: 549 kr
Tallrik 18 cm: 220 kr
Tallrik 28 cm: 325 kr

Vill man boka hela studion för kalas, möhippa eller liknande så är minst debiterbara summan följande för 2 timmars målning (man får keramik för hela beloppet):
Lilla Studion ca 16 platser
Vardagar: 2000 kr
Helg: 2500 kr

Huvudstudion ca 28 platser
Vardagar: 3500 kr
Helg: 4000 kr

oglaserad keramik

    Hur funkar det?

  1. Boka en tid att komma och måla, eller kom när vi har drop in.
  2. Vi ger en introduktion så ni vet vad ni ska tänka på när ni målar, om det är första gången ni besöker oss.
  3. Välj! Vi har ett stort utbud av oglaserade föremål för dig att välja bland, bland annat tallrikar, skålar, muggar, kannor och figurer.
  4. Måla! Vi har hjälpmedel, instruktioner på olika tekniker och inspiration som du kan ta hjälp av. Sitt ned, ta en kopp te, måla och koppla av.
  5. Bränn! Vi bränner ditt målade föremål i vår keramikugn, i över 1000 grader!
  6. Hämta! Ditt konstverk är redo att hämtas efter ca 1 vecka.


Behöver man vara duktig på att måla?

Absolut inte! Vi har hjälpmedel och roliga tekniker som man kan använda för att få fantastiska resultat utan att ha någon konstnärlig förmåga alls. Kolla också gärna vår Pinterst för inspiration!


Hur gammal måsta man vara för att komma?

Vi har ingen åldergräns, men vi vill att alla ska få en lugn och trevlig upplevelse, så vi ber att vuxna ansvarar för sina barns uppträdande när de är i vår studio. Genom att göra det kan vi upprätthålla en vänlig och välkomnande miljö för alla.


När är det mest folk, och när är det lugnast?

På lördagar har vi ofta fullbokat på eftermiddagen, men ofta mindre folk på förmiddagen.
Tidig eftermiddag på vardagar är det minst folk i studion.


Hur lång tid har jag på mig att hämta upp mitt färdiga föremål?

Vi har ofta ont om plats så hämta gärna era saker så fort som möjligt. Men vi sparar era saker i minst 3 månader från det att de brändes, efter det anser vi dem vara övergivna och de kommer kanske inte att sparas.


Kan jag använda föremålen till mat och dryck? Kan jag ha dem i mikron och diskmaskinen?

De flesta av våra färger fungerar utmärkt att ha med mat och dryck, men några av våra specialglasyrer rekomenderas inte till det på grund av ytstrukturen.
Föremålen ni målar är gjora av lergods och håller längst om de handdiskas och inte värms i mikrovågsugn.

Vad händer om jag inte kan komma till min bokade tid?

Fram till 3 timmar innan bokningen kan man avboka och omboka via länken man fick i bekräftelsemejlet. Efter det behöver man ringa studion på 0735 17 18 64 för att avboka. Avbokar eller ombokar man inom 3 timmar från bokningens början, eller om man inte dyker upp till bokad tid debiteras man 300 kr. Avbokningar och ombokningar gäller bara om man har fått en bekräftelse. Har ingen bekräftelse mottagits är det upp till dig som kund att försäkra dig om att ändringen mottagits av studion.

Boka tid för att måla