Målningskurser

kursprojekt

Keramikmålningskurs i november/december

Anmälan är nu öppen till vår nästa kurs i keramikmålning!
Till anmälan

Sista anmälningsdag 8e November
Datum 9/11, 16/11, 30/11, 7/12, 14/12
Tider: 19:15 - 21:15
Tillfällen: 5
Total antal timmar: 10
Pris inkl. material: 1800 kr
Språk Svenska och engelska
Antal deltagare: 4-12
Åldersgräns: 16 och uppåt
Kursledare: Maria Görman
Adress: Målamik, Skolgatan 3A Källarvåning, 22361 Lund


I den här kursen lär ni er olika tekniker för att dekorera keramik. Vi kommer att jobba med lergods och penselglasyrer. Efter målning klarglaseras och bränns föremålen i vår ugn. Allt material och bränningskostnader ingår i kurskostnaden.
Vi kommer bland annat gå igenom bubbeltekniken, olika sätt att skapa marmoreringseffekter, effektglasyrer och olika typer av schabloner och screentryck på keramik.

För frågor, kontakta oss på 0735171864 eller info@malamik.se

Vid ånger har du enligt Lagen om Distansköp 14 dagar att meddela att du ångrat dig från det att du anmälde dig till kursen. Har kursen startat inom 14 dagar från att du anmälde dig så betalar du för de kurstillfällen som inträffat innan du meddelade din ånger till oss.

Till anmälan


Workshop

Detta är samma workshop som vi brukar köra vid bland annat företagsevent och möhippor, men vi kan också köra den som en aktivitet som vem som helst kan anmäla sig till.
Under workshopen går vi igenom 3 olika tekniker; bubbeltekniker, marmorering och screentryckschabloner. Dessa är lätta att få bra även om man inte själv kan måla, men som också kan användas i kombination med andra tekniker eller att måla på fri hand.

Intresseanmälan för workshop